Celebram 5 ani de CARUSEL

cover invitatie 5 ani carusel

In cinci ani, noi am trecut peste orice, si prin rau si bine!


Va invitam alaturi de noi sa celebram 5 ani de Carusel, adica 5 ani de proiecte, activitati, campanii, studii si cercetari, monitorizari, rapoarte alternative, educatie, asistenta sociala, consiliere, asistenta medicala, formare, adica cinci ani de solidaritate!


Vineri, 8 iulie, incepand cu ora 16.00 pana foarte tarziu, speram sa va faceti timp sa veniti La Stela si Dana – Centru Comunitar, Sos. Salaj, nr. 286, Ferentari, pentru a ne cunoaste sau aminti de reusitele comune, pentru a ajusta planurile de viitor si chiar pentru a bea o bere, doua!


Nu dam de baut. La Stela si Dana este un nou centru comunitar, construit si insufletit de doua persoane care traiesc in zona Ferentari, si, tocmai pentru a sustine acest spatiu, bautura se cumpara de la bar. Berea pleaca de la 3,5 lei, iar 50-ul de tarie de la 4 lei. Este si asta o forma de solidaritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *