Centrul Caracuda – Ferentari isi mareste echipa!

centrulcaracuda

Cautam un medic care sa ni se alature in activitatile de reducere a riscurilor in randul consumatorilor de droguri injectabile.

 

Descriere: Centrul de Servicii Sociale Caracuda – Ferentari este dezvoltat de catre Asociatia Carusel in parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog, Ambasada Frantei, Primaria Sectorului 5 si SASTIPEN.  Caracuda – Ferentari este un centru care ofera servicii de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri. Toate serviciile sunt gratuite; cei care ne viziteaza nu necesita acte de identitate, asigurare medicala sau trimitere. Printre serviciile oferite se numara cele de consiliere pentru reducerea riscurilor asociate consumului de droguri, asistenta sociala, distribuire de seringi, apa distilata, tampoane dezinfectante si prezervative, colectare de seringi folosite, referire si acompaniere  catre alte servicii.

Centrul functioneaza pe baza legislatiei nationale, a Strategiei Nationale Antidrog si urmeaza recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii (WHO) si ale Centrul European de Monitorizare a Drogurilor si a Dependentei de Droguri (EMCDDA). 

 

Cerinte:

- aviz de libera practica;

- abilitati de comunicare si de abordare interpersonala;

- flexibilitate, sociabilitate;

- atitudine pozitiva fata de grupurile vulnerabile si marginalizate.

 

Durata contractului: 6 luni, cu posibilitatea de prelungire.

 

Numarul de ore de lucru/ saptamana: 12 ore (Luni si Miercuri intre orele 12:00 – 15:00, Vineri intre orele 12:00 – 18:00)

 

Responsabilitati:

- activitati de asistenta medicala primara;

- consiliere pre- si post-testare si testare rapida pentru HIV, Hepatita C si B,

- trimiteri catre alte servicii medicale specializate;

- evaluarea si monitorizarea clientilor.

 

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV si scrisoare de intentie la adresa de email office@carusel.org pana la data de 18.06.2015.

 

 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

 

Asociatia Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *