Testare HIV – Hepatite

3

 

Peste 120  de persoane au fost testate gratuit in cadrul Saptamanii europene a testarii HIV-Hepatite 2018. Campania a continuat demersul de crestere a numarului de testari si de promovare a beneficiilor testarii timpurii.

 

CARUSEL a derulat activitati de informare, distribuire de prezervative si fundite pentru a marca Ziua Mondiala SIDA si testare gratuita HIV, hepatita B si C la sediul din Schitu Magureanu al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti, in perioada 26-27 noiembrie. De asemenea, in perioada 28-29 noiembrie au fost realizate testari rapide gratuite si in Centrul de Servicii Sociale GORE, din incinta Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes”. Testarile au fost realizate de catre membrii echipei Carusel si au fost insotite de consiliere pre si post testare. In cazul unui rezultat pozitiv, CARUSEL va asigura serviciul de acompaniere catre spitalele de boli infectioase din Bucuresti pentru confirmarea rezultatului.

Aflata la a sasea editie, Saptamana europeana a testarii HIV-Hepatite este o campanie internationala care incurajeaza organizatiile partenere din Europa sa-si uneasca eforturile pentru promovarea testarii timpurii.

 

Mai multe detalii aici: http://www.testingweek.eu/home.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *