Voi n-ati vazut nimic

AFIS CARUSEL

Pe 4 martie 2014, Daniel-Gabriel Dumitrache, zis „Dinte”, in varsta de 26 de ani, parcagiu in Centrul Vechi, a decedat in custodia sectiei 10 de politie din Bucuresti. Nu este singurul moment in care contactele dintre fortele de ordine si persoane lipsite de aparare (saraci, parcagii, oameni fara adapost, lucratoare sexuale, consumatori de droguri etc.) au sfarsit cu incalcari ale drepturilor omului. 

 

Pe parcursul ultimului an, Alexandru Fifea a cercetat contextul si circumstantele care au condus la uciderea lui Daniel Dumitrache. Vineri, pe 26 iunie, incepand cu ora 18:30 la Clubul Taranului, Asociatia Carusel si Romanian Harm Reduction Network (RHRN) va invita la piesa de teatru „Voi n-ati vazut nimic” in regia lui David Schwartz, cu Alexandru Fifeas si Catalin Rulea.

 

Reprezentatia va fi insotita de o dezbatere la care vor participa organizatii ale societatii civile, mass-media si domnul Thomas Zosel, reprezentant al politiei din Frankfurt, care va aduce perspectiva germana asupra rolului fortelor de ordine in relatie cu grupurile marginalizate.

 

Evenimentul face parte din campania mondiala „Support. Don’t Punish” – „Sprijin. Nu Pedepse” si isi propune analiza si deconstructia mecanismelor sociale si a discursului public din spatele acestor abuzuri, precum si identificarea de solutii.

 

Intrarea libera, in limita locurilor disponibile. Pentru rezervari, va rugam sa ne scrieti la adresa de email: SprijinNuPedepse@carusel.org

O părere la “Voi n-ati vazut nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *