Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Echipa Galerie foto Media Parteneri Retele Voluntariat Doneaza
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

 

Echipa  


   
Marian Ursan Marian Ursan
Director Executiv
Activist in domeniul HIV/SIDA din 1996, este recunoscut la nivel national si regional pentru contributia adusa la dezvoltarea programelor de reducere a riscurilor (Harm Reduction) in randul persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri injectabile. Este absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, al masterului Managementul Serviciilor de Sanatate si Sociale si al Scolii Doctorale de Sociologie, Universitatea din Bucuresti.
E-mail: marian.ursan@carusel.org
   
Ana Mohr
Director de Programe
Absolventa a Facultatii de Teatru din cadrul UNATC “I.L. Caragiale” si a masterului Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. A fost implicata in programe de suport care vizeaza grupurile vulnerabile si marginalizate si detine experienta de voluntariat in cadrul organizatiilor care ofera servicii adolescentilor. A participat la programe de formare in domeniul Harm Reduction si este implicata in oferirea de servicii persoanelor care sunt implicate in sexul comercial.
E-mail: ana.mohr@carusel.org
 

 

 Cristina Oprea Cristina Oprea
Coordonator Program
Masteranda in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Departamentul de Asistenta Sociala. Este interesata de lucrul cu persoane provenite din grupuri vulnerabile, in special consumatori de droguri si persoane care traiesc cu HIV. A participat la diverse cursuri de formare si proiecte privind problematica HIV/SIDA si consumul de droguri, dar si lucrul cu tinerii. 
E-mail: cristina.oprea@carusel.org
 

   

  Amelia Dumitrescu
Coordonator Proiect 
Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Detine diploma de master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane, SNSPA. Are o experienta de peste 10 ani in sectorul nonguvernamental, inclusiv activitate de voluntariat in domeniul educatiei non-formale pentru tineri. Este specializata in implemenetarea proiectelor europene.
E-mail: amelia.dumitrescu@carusel.org
 

 

 Irina Bucur Ioan Petre
Coordonator Relatii Publice si Comunicare
Este licentiat in Sociologie si absolvent a unui program de master in domeniul asistentei sociale din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este specialist in relatii publice si comunicare. Detine experinta in consilierea persoanelor nou diagnosticate cu HIV si este preocupat de domeniile drepturile omului, advocacy si harm reduction. 
E-mail: ioan.petre@carusel.org
 

 

 Irina Bucur Andreea Mihai
Asistent Social
Este activista in domeniul Harm Reduction si implicata in oferirea de servicii de suport pentru persoanele care fac parte din categoria grupurilor vulnerabile si marginalizate. Este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitea din Bucuresti, specializarea Asistenta Sociala. Militeaza pentru extinderea programelor de tratament cu metadona.
E-mail: andreea.mihai@carusel.org
   
Iolanda Botez
Lucrator Social
Este absolventa Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, si masteranda in domeniul asistentei sociale - Universitatea din Bucuresti. Are o vasta experienta in domeniul serviciilor de suport adresate persoanelor care traiesc cu HIV si este interesata de serviciile de harm reduction pentru grupurile vulnerabile si marginalizate. A participat la diverse cursuri de specializate in domeniul drepturilor omului.
E-mail: office@carusel.org
   
Irina Bucur

Bogdan Suciu
Lucrator Social
Este masternad in asistenta sociala, Universitatea din Bucuresti, detine experienta in furnizarea de servicii de suport pentru grupurile vulerabile si marginalizate. A urmat cursuri legate de drepturile omului, harm reduction si antidiscriminare. Membru BADD - Brigada Activistilor din Domeniul Drogurilor.
E-mail: bogdan.suciu@badd.org.ro

   
Irina Bucur Ioana Pinzariu (Zamfi)
Office Manager
Studiaza asistenta sociala in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii Bucuresti. Principalul domeniu de interes este cel al serviciilor adresate persoanelor care sunt implicate in sexul comercial. A participat la cursuri privind problematica consumului de droguri si harm reduction. A organizat si sustinut sesiuni de informare privind drepturile omului si antidiscriminare pentru tineri. 
E-mail: ioana.pinzariu@carusel.org
  
Mihaela Rosca
Coordonator Financiar 
Absolventa a Facultatii de Finante, Banci si Contabilitate, UCDC, detine o experienta de 14 ani in domeniul managementului financiar al sectorului neguvernamental. Este expert contabil, membru al Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania din anul 2008.
E-mail: mihaela.rosca@carusel.org 
   

Roxana Pavel
Contabil
Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate si Gestiune informatica din Bucuresti. Detine o experienta de 14 ani in activitatile sectorului neguvernamental. A participat la diferite cursuri de specializare, in special in domeniul economiei sociale.
E-mail: roxana.pavel@carusel.org

   
   
   
 Consiliul Director   

Sorin Briceag Sorin Briceag 
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, actualmente in programul de formare in Analiza Tranzactionala.
Are o vasta experienta in oferirea de servicii de suport persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri, atat pe teren cat si in centre specializate de reducere a riscurilor.

   
Alexandra Alboiu Alexandra Alboiu 
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si a masterul Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Detine diploma de master in domeniul Resurselor Umane si are experienta in domeniul IT. Este voluntara in cadrul unor programe care vizeaza integrarea sociala a tinerilor care traiesc cu HIV.

   
OdettenLeoveanu

Membru al Consiliului Director


 

   

Roxana Marin
Membru al Consiliului Director
Este profesoara de limba engleza in cadrul Colegiului National Bilingv George Cosbuc, activista in domeniul drepturilor omului.