Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Echipa Galerie foto Media Parteneri Retele Voluntariat Doneaza
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

 

Marian Ursan Marian Ursan
Fondator, Presedinte al Consiliului Director
Activist in domeniul HIV/SIDA de peste 17 ani, este recunoscut la nivel national si regional pentru contributia adusa la dezvoltarea programelor de reducere a riscurilor (Harm Reduction) in randul persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri injectabile. Este absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, al masterului Managementul Serviciilor de Sanatate si Sociale si al Scolii Doctorale de Sociologie, Universitatea din Bucuresti.
E-mail: marian.ursan@carusel.org
   
Sorin Briceag

Sorin Briceag
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, actualmente in programul de formare in Analiza Tranzactionala.
Are o vasta experienta in oferirea de servicii de suport persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri, atat pe teren cat si in centre specializate de reducere a riscurilor.
E-mail: office@carusel.org

 

   
Alexandra Alboiu

Alexandra Alboiu
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si a masterul Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Detine diploma de master in domeniul Resurselor Umane si are experienta in domeniul IT. Este voluntara in cadrul unor programe care vizeaza integrarea sociala a tinerilor care traiesc cu HIV.
E-mail: office@carusel.org    

   

Ana Mohr
Coordonator Program
Absolventa a Facultatii de Teatru din cadrul UNATC “I.L. Caragiale” si a masterului Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. A fost implicata in programe de suport care vizeaza grupurile vulnerabile si marginalizate si detine experienta de voluntariat in cadrul organizatiilor care ofera servicii adolescentilor. A participat la programe de formare in domeniul Harm Reduction si este implicata in oferirea de servicii persoanelor care sunt implicate in sexul comercial.
E-mail: ana.mohr@carusel.org

   
Cristina Oprea

Cristina Oprea
Coordonator Program
Masteranda in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Departamentul de Asistenta Sociala. Este interesata de lucrul cu persoane provenite din grupuri vulnerabile, in special consumatori de droguri si persoane care traiesc cu HIV. A participat la diverse cursuri de formare si proiecte privind problematica HIV/SIDA si consumul de droguri, dar si lucrul cu tinerii. 
E-mail: cristina.oprea@carusel.org

   
Irina Bucur Alexandra Bogdan
Asistent Social
Absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, domeniul Asistenta Sociala, din cadrul Universitatii din Bucuresti.  Are o experienta de peste 3 ani in oferirea de servicii de consiliere si suport persoanelor care traiesc cu HIV. A participat la diverse cursuri de formare si o serie de proiecte care vizeaza prevenirea HIV in randul consumatorilor de droguri.
E-mail: alexandra.bogdan@carusel.org
   
Irina Bucur

Andreea Mihai
Asistent Social
Este activista in domeniul Harm Reduction si implicata in oferirea de servicii de suport pentru persoanele care fac parte din categoria grupurilor vulnerabile si marginalizate. Este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitea din Bucuresti, specializarea Asistenta Sociala. Militeaza pentru extinderea programelor de tratament cu metadona.
E-mail: andreea.mihai@carusel.org

   
Irina Bucur Ioan Petre
Coordonator Relatii Publice si Comunicare
Este licentiat in Sociologie si absolvent a unui program de master in domeniul asistentei sociale din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este specialist in relatii publice si comunicare. Detine experinta in consilierea persoanelor nou diagnosticate cu HIV si este preocupat de domeniile drepturile omului, advocacy si harm reduction. 
E-mail: ioan.petre@carusel.org
   
Irina Bucur Bogdan Suciu
Lucrator Social
Este masternad in asistenta sociala, Universitatea din Bucuresti, detine experienta in furnizarea de servicii de suport pentru grupurile vulerabile si marginalizate. A urmat cursuri legate de drepturile omului, harm reduction si antidiscriminare. Membru BADD - Brigada Activistilor din Domeniul Drogurilor.
E-mail: bogdan.suciu@badd.org.ro
   
Iolanda Botez
Lucrator Social
Absolventa a Facultatii de Biologie in cadrul UAIC, masteranda in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, departamentul de Asistenta Sociala. Activista in domeniul programelor care vizeaza persoanele care traiesc cu HIV. A participat la cursuri de formare privind problematica consumul de droguri. 
E-mail: office@carusel.org
   

Mihaela Rosca
Coordonator Financiar 
Absolventa a Facultatii de Finante, Banci si Contabilitate, UCDC, detine o experienta de 14 ani in domeniul managementului financiar al sectorului neguvernamental. Este expert contabil, membru al Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania din anul 2008.
E-mail: mihaela.rosca@carusel.org  

 

Se