Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Echipa Galerie foto Media Parteneri Retele Voluntariat Doneaza
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

Echipa  


   
Marian Ursan Marian Ursan
Director Executiv
Activist in domeniul HIV/SIDA din 1996, este recunoscut la nivel national si regional pentru contributia adusa la dezvoltarea programelor de reducere a riscurilor (Harm Reduction) in randul persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri injectabile. Este absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, al masterului Managementul Serviciilor de Sanatate si Sociale si al Scolii Doctorale de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. Uneori are usoare probleme de atentie.
E-mail: marian.ursan@carusel.org
   
Ana Mohr
Director de Programe
Absolventa a Facultatii de Teatru din cadrul UNATC “I.L. Caragiale” si a masterului Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. A fost implicata in programe de suport care vizeaza grupurile vulnerabile si marginalizate si detine experienta de voluntariat in cadrul organizatiilor care ofera servicii adolescentilor. A participat la programe de formare in domeniul Harm Reduction si este implicata in oferirea de servicii persoanelor care sunt implicate in sexul comercial.
E-mail: ana.mohr@carusel.org
 

 

 Cristina Oprea Cristina Oprea
Coordonator Program
Masteranda in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Departamentul de Asistenta Sociala. Este interesata de lucrul cu persoane provenite din grupuri vulnerabile, in special consumatori de droguri si persoane care traiesc cu HIV. A participat la diverse cursuri de formare si proiecte privind problematica HIV/SIDA si consumul de droguri, dar si lucrul cu tinerii. 
E-mail: cristina.oprea@carusel.org
 

 

 Irina Bucur Ioan Petre
Coordonator Relatii Publice si Comunicare
Este licentiat in Sociologie si absolvent a unui program de master in domeniul asistentei sociale din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este specialist in relatii publice si comunicare. Detine experinta in consilierea persoanelor nou diagnosticate cu HIV si este preocupat de domeniile drepturile omului, advocacy si harm reduction. 
E-mail: ioan.petre@carusel.org
 

 

Iolanda Botez
Lucrator Social
Este absolventa Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, si a unui program de master in domeniul asistentei sociale - Universitatea din Bucuresti. Are o vasta experienta in domeniul serviciilor de suport adresate persoanelor care traiesc cu HIV si este interesata de serviciile de harm reduction pentru grupurile vulnerabile si marginalizate. A participat la diverse cursuri de specializate in domeniul drepturilor omului.
E-mail: iolanda.botez@carusel.org
   
Irina Bucur

Bogdan Suciu
Lucrator Social
Este masternad in asistenta sociala, Universitatea din Bucuresti, detine experienta in furnizarea de servicii de suport pentru grupurile vulerabile si marginalizate. A urmat cursuri legate de drepturile omului, harm reduction si antidiscriminare. Membru BADD - Brigada Activistilor din Domeniul Drogurilor.
E-mail: bogdan.suciu@carusel.org

   
Irina Bucur Ioana Pinzariu (Zamfi)
Asistent Social

A absolvit asistenta sociala in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Principalul domeniu de interes este cel al serviciilor adresate consumatorilor de droguri si persoanelor care sunt implicate in sexul comercial. A participat la cursuri privind problematica consumului de droguri si harm reduction. A organizat si sustinut sesiuni de informare privind drepturile omului si antidiscriminare pentru tineri. 
E-mail: ioana.pinzariu@carusel.org
   
simina voicu carusel

Simina Voicu
Coordonator, Centrul Comunitar Obor
Este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti si masteranda in cadrul aceleiasi institutii. Detine experienta in educatia nonformala care vizeaza copiii aflati in dificultate, activitate in care s-a specializat incepand cu anul 2012. A participat la sesiuni de formare in domeniul refugiatilor, sindromului copilului zgaltait si al infectiei cu HIV. Tot incearca sa devina vegetariana. 
E-mail: simina.voicu@carusel.org

 

   

Iulia Vaida
Consilier Juridic 
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti si Facultatea de Management Financiar - Bancar, Institutul Bancar Roman. Ulterior, a finalizat un program de master in Relatii Internationale si Studii Europene in Franta, la Nisa. A dobandit experienta profesionala atat in domeniul public (Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii), cat si in mediul privat. Este expert in domeniul drepturilor omului si al combaterii discriminarii.
E-mail: iulia.vaida@carusel.org  

   
  Sorina El Khalifa Bushara
Medic
Absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul Institutului de Medicina si Farmacie Bucuresti, detine o experienta semnificativa in acordarea de asistenta medicala, atat in cadrul Reproductiv Health Center Ahfad University cat si a Centrului Villa Gilda, ambele din Sudan, Africa. A participat la numeroase actiuni de voluntariat, ocazie cu care a oferit asistenta medicala persoanelor aflate in dificultate.
E-mail: sorina.bushara@carusel.org    
   
Ana Pogangeanu CARUSEL

Ana Pogangeanu
Asistent Social
Masteranda in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, specializarea Devianta Sociala si Criminalitate. Licentiata in asistenta sociala, inca din timpul facultatii s-a implicat in activitati de voluntariat care vizau grupurile vulnerabile si a participat la sesiuni de formare in domeniul drepturilor omului. Principalul domeniu de interes este cel al persoanelor care practica sexul comercial, fiind implicata in diverse activitati de oferire de servicii pentru acest grup. Este supranumita Ana P.
E-mail: ana.pogangeanu@carusel.org 

   
Mircea
Medic
A absolvit Facultatea de Medicina, este supracalificat si detine o experinta remarcabila in oferirea de asistenta medicala in randul grupurilor vulnerabile si marginalizate,  atat in Romania cat si tari in curs de dezvoltare. Are o personalitate frumoasa si este incapatanat. Nu vrea sa ii apara poza pe site, nu vrea vrea sa-si faca public numele si nici adresa de mail. Noi i-am respectat decizia.
E-mail: ---------------------
   

Roxana Pavel
Contabil
Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate si Gestiune informatica din Bucuresti. Detine o experienta de 14 ani in activitatile sectorului neguvernamental. A participat la diferite cursuri de specializare, in special in domeniul economiei sociale.
E-mail: roxana.pavel@carusel.org

   

Cricket Berna
Este posesorul unui carnet de sanatate plin cu stampile, foarte iubitor si dornic sa-si arate afectiunea fata de colegii de birou si cei care sunt in vizita. Desi este foarte tanar, este plin de intelepiciune si dornic sa participe la toate actiunile organizatiei. Roade lemne si distruge scrisori.

   
   
   
 Consiliul Director   

Sorin Briceag Sorin Briceag 
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, psihoterapeut specializat in Analiza Tranzactionala. Are o vasta experienta in oferirea de servicii de suport persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri, atat pe teren cat si in centre specializate de reducere a riscurilor. Branza buna in burduf de caine.

   
Alexandra Alboiu Alexandra Alboiu 
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si a masterul Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Detine diploma de master in domeniul Resurselor Umane si are experienta in domeniul IT. Este voluntara in cadrul unor programe care vizeaza integrarea sociala a tinerilor care traiesc cu HIV.

   
OdettenLeoveanu

Membru al Consiliului Director

 

   

Adina Manea
Membru al Consiliului Director