Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Echipa Galerie foto Media Parteneri Retele Voluntariat Doneaza
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

 

Puteti sprijini programele dezvoltate de Carusel prin oferirea unei parti din timpul tau liber, prin implicare in munca voluntara sau/si prin oferirea de donatii sau sponsorizari.


Pentru donatii, puteti folosi serviciile securizate PayPal. Pentru aceste operatiuni nu aveti nevoie de un cont PayPal, este suficient sa aveti un card bancar, indiferent de moneda.

 

Pentru donatii in EURO
 
              
Pentru donatii in USD
      
 

 

 

De asemenea, la inceputul fiecarui an, prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, contribuabilii pot directiona 3,5% din impozitul pe venit catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.). Cu alte cuvinte, o parte din impozitul pe care oricum il platiti statului, puteti sa-l directionati catre noi.

 

Daca aveti venituri exclusiv din salarii, descarcati aici Formularul 230. Cititi cu atentie instructiuniile si completati-l citet. Atentie, anul la care se face referire in acest document este 2018, deoarece impozitul pe venit se calculeaza pentru anul incheiat. Suma corespunzatoare a 3,5% din venit urmeaza sa fie calculata de catre ANAF, asta inseamna ca puteti lasa casuta necompletata.

Daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor etc), descarcati aici Formularul 200 si completati-l citind cu atentie instructiunile de la final. 

In ambele cazuri, la capitolul IV, completati urmatoarele date:
DENUMIRE ENITATE NONPROFIT: ASOCIATIA CARUSEL
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 28726160
CONT BANCAR (IBAN): RO84 INGB 0000 9999 0484 6877

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. 


Daca ai nevoie de sprijin in acest proces, ne poti scrie la office@carusel.org