Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Echipa Galerie foto Media Parteneri Retele Voluntariat Doneaza
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

 

Puteti sprijini programele dezvoltate de Carusel prin oferirea unei parti din timpul tau liber, prin implicare in munca voluntara sau/si prin oferirea de donatii sau sponsorizari.


Pentru donatii, puteti folosi serviciile securizate mobilPay si PayPal. Pentru aceste operatiuni nu aveti nevoie de un cont PayPal, este suficient sa aveti un card bancar, indiferent de moneda.


  Donatii in Lei   Donatii in Euro   Donatii in USD
     

 

Pentru donatii prin virament bancar, folositi datele de mai jos:
Titular cont: ASOCIATIA CARUSEL
Cont bancar (IBAN): RO84 INGB 0000 9999 0484 6877


Companiile ne pot sprijini prin intermendiul unui contract de sponsorizare sau folosind facilitatea fiscala - 20% din impozitul pe profit. Va rugam sa ne trimiteti un email pe adresa: office@carusel.org


De asemenea, la inceputul fiecarui an, prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, contribuabilii pot directiona 3,5% din impozitul pe venit catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.). Cu alte cuvinte, o parte din impozitul pe care oricum il platiti statului, puteti sa-l directionati catre noi. 


Descarcati aici formularul 230.

Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare. Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta cu scrisoare recomandata (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. 

 

Daca ai nevoie de sprijin in acest proces, ne poti scrie la: office@carusel.org