Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Echipa Galerie foto Media Parteneri Retele Voluntariat Doneaza
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

Echipa  


   
   
Marian Ursan Marian Ursan
Director Executiv
Activist in domeniul HIV/SIDA din 1996, este recunoscut la nivel national si regional pentru contributia adusa la dezvoltarea programelor de reducere a riscurilor (Harm Reduction) in randul persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri injectabile. Este absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, al masterului Managementul Serviciilor de Sanatate si Sociale si al Scolii Doctorale de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. Uneori are usoare probleme de atentie.
E-mail: marian.ursan@carusel.org
 

 

 Cristina Oprea Cristina Oprea
Coordonator Program
Masteranda in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Departamentul de Asistenta Sociala. Este interesata de lucrul cu persoane provenite din grupuri vulnerabile, in special consumatori de droguri si persoane care traiesc cu HIV. A participat la diverse cursuri de formare si proiecte privind problematica HIV/SIDA si consumul de droguri, dar si lucrul cu tinerii. 
E-mail: cristina.oprea@carusel.org
 

 

 Irina Bucur Ioan Petre
Coordonator, Centrul de Servicii Sociale GORE
Este licentiat in Sociologie si absolvent a unui program de master in domeniul asistentei sociale din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este specialist in relatii publice si comunicare. Detine experinta in consilierea persoanelor nou diagnosticate cu HIV si este preocupat de domeniile drepturile omului, advocacy si harm reduction. 
E-mail: ioan.petre@carusel.org
 

 

Iolanda Botez
Lucrator Social
Este absolventa Facultatii de Biologie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, si a unui program de master in domeniul asistentei sociale - Universitatea din Bucuresti. Are o vasta experienta in domeniul serviciilor de suport adresate persoanelor care traiesc cu HIV si este interesata de serviciile de harm reduction pentru grupurile vulnerabile si marginalizate. A participat la diverse cursuri de specializate in domeniul drepturilor omului.
E-mail: iolanda.botez@carusel.org
   

Carmen Voinea 
Coordonator, Comunicare si Fundraising

Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti, s-a reorientat spre sociologie cu un master in Sondaje de Opinie, Marketing si Publicitate. In prezent isi desfașoara doctoratul pe tema operatiilor estetice. Pentru ca ii plac schimbarile, dupa un inceput in presa, a lucrat un an cu tineri si copii ca profesor asistent de engleza in Coreea de Sud. Ulterior si-a petrecut nu mai putin de sapte ani in mediul corporatist. Voluntar si prieten devotat al Carusel, s-a alaturat, in sfarsit, echipei.
E-mail: carmen.voinea@carusel.org

   
Irina Bucur Ioana Pinzariu (Zamfi)
Asistent Social

A absolvit asistenta sociala in cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Principalul domeniu de interes este cel al serviciilor adresate consumatorilor de droguri si persoanelor care sunt implicate in sexul comercial. A participat la cursuri privind problematica consumului de droguri si harm reduction. A organizat si sustinut sesiuni de informare privind drepturile omului si antidiscriminare pentru tineri. 
E-mail: ioana.pinzariu@carusel.org
   
  Sorina El Khalifa Bushara
Medic
Absolventa a Facultatii de Medicina Generala din cadrul Institutului de Medicina si Farmacie Bucuresti, detine o experienta semnificativa in acordarea de asistenta medicala, atat in cadrul Reproductiv Health Center Ahfad University cat si a Centrului Villa Gilda, ambele din Sudan, Africa. A participat la numeroase actiuni de voluntariat, ocazie cu care a oferit asistenta medicala persoanelor aflate in dificultate.
E-mail: sorina.bushara@carusel.org    
   

Ana Maria Costache
Coordonator, Centrul Comunitar Obor
Licentiata in Jurnalism si absolventa a unui program de masterat in Antropologie. A fost implicata in programe de voluntariat care vizeaza lucrul si interactiunea cu universul copiilor. Crede in creativitatea, independenta si timpul micilor oameni, precum si in nevoia de investitie constanta in discutiile cu oamenii mari, care pot duce candva la o schimbare. Zice ca ii place la munte si ca aduna pietre de pe unde merge. Noi nu am intrebat detalii.
E-mail: ana.costache@carusel.org

   

Roxana Pavel
Economist
Absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate si Gestiune informatica din Bucuresti. Detine o experienta de 14 ani in activitatile sectorului neguvernamental. A participat la diferite cursuri de specializare, in special in domeniul economiei sociale.
E-mail: roxana.pavel@carusel.org

   

Cricket Berna
Este posesorul unui carnet de sanatate plin cu stampile, foarte iubitor si dornic sa-si arate afectiunea fata de colegii de birou si cei care sunt in vizita. Desi este foarte tanar, este plin de intelepiciune si dornic sa participe la toate actiunile organizatiei. Roade lemne si distruge scrisori.

   
Sisi Snow
Dupa mai multe peripetii in diferite medii, Sisi a ajuns sa faca parte din echipa organizatiei. Vaneaza tot ce misca prin curte, dar mai ales inimile celor care ne viziteaza. Are o privire atenta, este foarte curajoasa si uneori fuge aiurea pe strada.
   
   
 Consiliul Director   

Sorin Briceag Sorin Briceag 
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, psihoterapeut specializat in Analiza Tranzactionala. Are o vasta experienta in oferirea de servicii de suport persoanelor implicate in sexul comercial si a celor care consuma droguri, atat pe teren cat si in centre specializate de reducere a riscurilor. Branza buna in burduf de caine.

   
Alexandra Alboiu Alexandra Alboiu 
Fondator, Membru al Consiliului Director 
Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si a masterul Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea din Bucuresti. Detine diploma de master in domeniul Resurselor Umane si are experienta in domeniul IT. Este voluntara in cadrul unor programe care vizeaza integrarea sociala a tinerilor care traiesc cu HIV.

   
Odette Leoveanu
   

Adina Manea
Membru al Consiliului Director
Din 1998 a devenit preocupata de programele de prevenire in sanatatea reproducerii si sexualitatii pentru adolescenti si tineri, ca voluntar in cadrul organizatiei Tineri pentru Tineri. Ulterior, pentru ca prevenirea se face prin educatie, interesul si activitatea s-au concentrat in zona formarii personalului din invatamantul preuniversitar si in scalarea interventiei in scoli prin intermediul educatorilor intre egali/ voluntari tineri. Crede cu naivitate in puterea fiecaruia de a produce schimbare, ajungand sa se oboseasca singura in discutia cu decidentii.