Carusel
Carusel - facebook       Carusel - RO
Home Despre noi Programe si Activitati Blog Contact.html


Campanii Lobby & Advocacy Programe Proiecte Training
Carusel isi propune imbunatatirea calitatii vietii persoanelor consumatoare de droguri si alcool, celor care practica sexul comercial sau care au parteneri sexuali multipli, persoanelor care traiesc pe strada sau care provin din medii dezavantajate socio-economic, si a tuturor celor care sunt la risc de imbolnavire, marginalizare si excluziune sociala. 

Misiunea Asociatiei Carusel este crearea unui mediu social activ, proactiv si reactiv in vederea promovarii si apararii drepturilor si libertatilor omului.

InterSEXcity 1 - Pilot


Sexul comercial este o activitate tot mai vizibila in Romania, atat in aglometariile urbane cat si in afara acestora. Locurile in care fetele implicate in oferirea acestor servicii isi desfasoara activitatile sunt tot mai diverse, pe strada, parcuri, toalete publice, bordeluri, internet, cluburi, hoteluri etc. Dat fiind caracterul ilegal al prostitutiei, fetele implicate in aceste activitati au acces limitat la servicii de suport, ceea ce determina o serie de riscuri in plus, atat in sfera medicala cat si cea a respectarii drepturilor omului.

Scopul acestui proiect este reducerea riscurilor asociate comportamentului sexual in randul persoanelor implicate in prostitutie. Proiectul se desfasoara pe teren, in zonele DN1 (Ploiesti – Posada), A1 (Bucuresti  - Pitesti, inclusiv centrura Pitesti) si DN7 (Pitesti – Ramnicul Valcea).
Activitatile din acest proiect cuprind: mapping, stabilirea primului contact, distribuirea de prezervative, distribuirea de apa/ceai/sandwich-uri, consiliere si referire catre alte servicii disponibile.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la: intersexcity@carusel.org