Voluntariat

Vrei să vezi cum arată implicarea acolo unde ea are cel mai mare impact, în contact direct cu beneficiarii? Vrei să vezi cum funcționează o organizație care oferă servicii sociale celor mai vulnerabili dintre cei vulnerabili? Rezonezi emoțional cu ceea ce facem noi, cu valorile noastre și cu filosofia noastră? Hai să ne cunoaștem și să voluntariezi la Carusel.

Primul pas e să completezi formularul de mai jos. Urmează să fii invitat apoi la sediul organizației pentru un interviu.

După parcurgerea acestei etape, vei participa la Atelierul Inițial de Formare a Voluntarilor organizat de Carusel. În cadrul acestui atelier vei fi familiarizat cu misiunea și obiectivele organizației, principiile care stau la baza activităților noastre, precum și acțiunile în care te poți implica.

După finalizarea Atelierului Inițial de Formare a Voluntarilor și obținerea certificatului care atestă acest lucru, se încheie Contractul de Voluntariat. În cazul în care dorești să închei relația cu organizația înainte de semnarea Contractului de Voluntariat, acest lucru se poate face oricând. După semnarea Contractului, rezilierea acestuia se face în baza mențiunilor specificate în acest document.